Defrancq: Alles onder één dak!

Defrancq Nederland B.V. is een one-stop-shop voor de professionele dakdekker en installateur.

In onze moderne productieafdelingen in de filialen in Rijen en Zwaag wordt er elke dag een grote hoeveelheid maatwerk geproduceerd die in heel Nederland bij de installateur geleverd wordt – op eigen adres of op locatie. Denk daarbij aan zetwerk in materialen zoals zink, koper, aluminium, plastisol, verzinkt staal en lood.

Naast maatwerk kan Defrancq vanuit voorraad een diep en breed assortiment standaard non-ferro materialen leveren: hwa-systemen, standaardgoten en toebehoren, blad- en snijlood, zink en koper in blad en op rol.

Ook voor de dakdekker is het bij Defrancq goed winkelen. Op het gebied van dakbedekking zijn wij van alle markten thuis. Of het nu gaat om bitumen, epdm, pvc, leien (natuur- en vezelcement-), isolatie, daktrim, lichtkoepels of bevestigers: Defrancq kan het leveren!

Maatwerk en service is wat ons onderscheidt

Defrancq kan u van advies voorzien voor uw project en zal in overleg al uw zetwerk precies maken zoals u dat wilt. De wensen van de klant, nauwkeurigheid en stipte levering staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hanteren snelle levertijden voor zetwerk en kunnen ook op de bouwlocatie leveren. Kijk op onze pagina ‘Service’ voor meer informatie!

Group Defrancq

Defrancq Nederland B.V. is onderdeel van ‘Group Defrancq’, die zijn oorsprong vindt bij onze Zuiderburen in België. Ondertussen bestaat de groep uit 22 vestigingen in België en Nederland en telt zij ruim 150 medewerkers. Er wordt intensief samengewerkt om voor u de beste prijzen en flexibiliteit te kunnen realiseren. Zo worden onze standaardgoten en gootbeugels gefabriceerd in ons hoofdfiliaal in Roeselare, is een groot deel van de inkoop gecentraliseerd en zijn er wekelijkse transporten tussen België en Nederland.

Klik hier voor meer informatie over de geschiedenis van Defrancq.